Η ιστορία μας

Πολλοί από εμάς καθημερινά αναζητούμε, ψάχνουμε και ερευνούμε, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, προσπαθώντας να βρούμε λύσεις για μια σωστή υγιεινή, ούτως ώστε να βελτιώσουμε τον τρόπο και την ποιότητα της ζωής μας. Έτσι και εμείς, στην οικογένεια Κανναουρίδη, ξεκινήσαμε πριν από 3 χρόνια, όταν η δευτερότοκη κόρη της οικογένειάς μας Άντρια, στην ηλικία των 21 ετών, αποφάσισε να στραφεί προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μετά από αρκετές μελέτες και πληροφορίες, βρήκε την αλόη βέρα ως ένα πολύ θαυματουργό φυτό, που θα μπορούσε να βοηθήσει τους συνανθρώπους της.


Σήμερα, 3 χρόνια μετά, έχοντας την στήριξη τόσο από της γονείς της Κώστα και Έλενα, όσο και από τα αδέλφια της Αννίτα και Παναγιώτη, καλλιεργούν τις δικές τους φυτείες αλόη βέρα στο ορεινό χωριό Παλαιομέτοχο.


Τα τρία αδέλφια, ακολουθώντας τις εκσυγχρονιστικές τάσεις της εποχής, δημιούργησαν την εταιρία PAA BIO PRO LTD έχοντας ως βλέψη και στόχο να προσφέρουν στον κόσμο την υγεία & την ομορφιά μέσα από τα νέα προϊόντα που θα μας συστήσουν.

FB_IMG_1516357915954

Φάρμακο σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακο σας. Ένας σοφός άνθρωπος πρέπει να θεωρεί ότι η υγεία του είναι η μεγαλύτερη ανθρώπινη ευλογία που μπορεί να έχει.

 

Ιπποκράτης, 460 π.Χ.- 377 π.Χ.

Ο πατέρας της σύγχρονης ιατρικής.